Byggstädning

Professionell Byggstädning för Ert Byggprojekt i Malmö, Lund, Helsingborg och hela Skåne.

Vid slutet av varje byggprojekt är en omfattande städning avgörande för att skapa en inbjudande och trygg miljö för inflyttning. På LCT Service AB är vi specialiserade på byggstädning inför inflyttning i Malmö, Lund, Helsingborg och hela Skåne.

Vi erbjuder en omfattande byggstädnings tjänst som tar hänsyn till varje detalj i er byggprocess. Vårt dedikerade team är erfaret och skickligt utrustat för att hantera alla typer av byggprojekt, från mindre projekt till storskaliga strukturer. Vi fokuserar på:

  • Grundlig Rengöring: Vi tar bort byggrester, damm och spill för att lämna ytor skinande rena.
  • Finn Städning: Vårt mål är att förbereda varje yta för omedelbar användning. Det inkluderar rengöring av golv, fönster och svårtillgängliga områden.

Varför Välja Oss

Vi är stolta över våra partnerskap och följer branschstandarder. LCT Service AB har avtal med Byggnads och våra medarbetare har ID06 och Safe Construction-certifiering. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att varje städprojekt genomförs med precision och professionalism.

Våra Genomförda Byggstädningsprojekt

Vi på LCT Service AB är stolta över vårt arbete och engagemang för att leverera högkvalitativ byggstädning till våra kunder. Nedan kan ni se några exempel på våra genomförda projekt: https://nordicwellness.se/vara-klubbar/lund/lund-st-lars-sportcenter/

Utförd byggstädning inför inflyttning för Nordicwellness ,en byggnad med gym, idrottshall, gruppträningssalar, padelbanor och garage på ca 6 500 m2

https://malmo.se/Aktuellt/Artiklar-Malmo-stad/2023-01-26-Lindangsplan-byggs-om-och-forbattras.html
Utförd byggstädning inför inflyttning för Malmö stad Stadfastigheter .
Nybyggnad av låg- & mellanstadieskola som består av en byggnad i Malmö på 5 våningar. Själva byggnationen startade september 2021 med en beräknad byggtid på 21 månader till en uppskattad kostnad av 200 mkr över en bruttoyta på 8450 kvadratmeter.

Vi har haft äran att samarbeta med en mängd olika byggföretag och fastighetsägare för att säkerställa att deras lokaler lämnas i toppskick inför inflyttning eller användning.

För fler referenser och detaljer om våra tidigare projekt, vänligen kontakta oss direkt.

Kontakta Oss för Er Byggstädning

Låt LCT Service AB vara er pålitliga partner för byggstädning inför inflyttning i Malmö, Lund, Helsingborg eller andra platser i Skåne. Kontakta oss idag för att säkerställa att ert byggprojekt avslutas med en imponerande renhet och klar för inflyttning.