Om oss

LCT Service AB är ett företag som erbjuder alla kunder en bra och omfattande service, och dessutom kan företaget erbjuda sina kunder flera olika tjänster. De tjänster som erbjuds är bland annat hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, butikstädning.

Historia

LCT Service är ett företag som grundades år 2009 och hela verksamheten startade som ett familjeföretag. Från allra första början var städningen en idé att hjälpa andra med städning och skapa mer fritid för kunder. Med kompetens och kunskaper företaget började växa och snart var det nödvändigt att anställda personal. Under 2014 år företaget har expanderat och nådde 4 medarbetare .Vi är stolta över att under 2014 år lyckats städa en yta på över 170 000 kvm i privata hem.

Under året 2015, skedde en utveckling, och denna utveckling innebär att LCT Service har ändrat från enskilt företag till aktiebolag. Samma år började företaget att vara tjänsteleverantör för Riksbyggen och Peab.

Under 2016 år företaget har vuxit och kunde anställa fler personal och det totala antalet anställda uppgick till 8 medarbetare och 4 bilar. Vi fokuserade på kvalitet och har överskridas mer än 120 fasta kunder och över 60 flyttstädningar

Kompetens

Efter lång tid i städbranschen och mycket erfarenhet företaget kan erbjuda sina kunder flera olika tjänster. De tjänster som erbjuds är bland annat hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, butikstädning.

Vi erbjuder marknadens mest prisvärda tjänster och kan garantera dig som konsument en renare vardag samt arbetsplats. Vår personal har lång erfarenhet inom städbranschen och lägger stort fokus på kvalitet samt kundkontakt.

Med oss vinner ni tid!